Referat: 15. juni 2023

15. juni 2023 : Frilufts Gildehal

Kære Gildebrødre

12 tilmeldte (1 afbud på dagen) ,12 afbud, 3 svarede ikke tilbage på GK’s indbydelse …

De 11 fremmødte havde en dejlig og varm aften i bålhuset. Vi nød det gode vejr og  med én af læ siderne monteret, virkede det bare som en rude i åbningen. Det var positivt. Vi havde et lille hyggeligt lejrbål i det store bålfad. 

Grp. 4 med Mark i spidsen, havde forberedt aftenen., der bød på det bedste smørrebrød og i rigelig mængde; hjemmegjort på Handbjerg Marina. I varmen valgte vi at spise før Gildehallen.

Tillykke og vin til Chris med 80 års og Mark 60 års fødselsdage.

Vi skal søge først landzonetilladelse, så byggetilladelse før et tredje lille shelter, kan bygges. Svar fra Kommunen efter August, så det bliver et 2024 projekt.

GM giver Bang fonden opdatering om brugen af fondsmidlerne.

Kanotur: Esben er i gang. Det bliver 9-10. september og formodentlig på Vorgod å, der løber ud i Skjern å. Mere info følger.

GM talen er vedhæftet, læs den og giv gerne din kommentar, der kom flere gode til efter gildehal snakken. Jeg forsøger at samle lidt op på dem, efterfølgende. Et tankevækkende fra Finn, gengives her: “Vi taler om bæredygtighed, men gør vi noget ved det? Vi er 11 her, der holder 10 biler på P-pladsen”.

Efter gildehallen havde vi 1 spil Kub på plænen. En passende aktivitet i det gode vejr. 

Vores hjemmeside fungerer ret godt. Den åbne side kan findes  på 2-gilde-struer.dk med generelle oplysninger om 2. Gilde og Råbjerghytten, med udlejningskalender. Den lukkede del kan tilgås med password, som er: Raabjerg 2023. Den er lukket fordi programmet med bla. medlemmers data findes her. Der er også referater, nogle med fotos fra tidligere møder. 

Jeg ønsker en god sommer for alle Gildebrødre og jeres familier.

Med Gilde hilsen

Knud

Lækkert smørrebrød fra Mark i Handbjerg Marina

Nye ‘gardiner’ i bålhytten

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *