Referat: 20. april 2023

20. APRIL 2023 : Sct. Georgs Gildehal

Kære Gildebrødre

13 mødte op til Gildehal, med fornyelse af Gildeløftet, indsættelse af ny GIldekansler, oplæsning af Sct. Georgsbudskabet og en GM tale. (De 2 sidste er vedhæftet)

Gildehal og mad inde i Råbjerghytten, men Vandre Gildehal og After Gildehal med kaffe og en fremragende kage skete til bål og kraftige Petromaxer i bålhuset en dejlig forårsaften, hvor blæsten lagde sig noget.

Inden Gildehal blev de fremmødte foreviget og så kunne vi sætte de manglende hoveder -fra det udsendte program – ind til 50 års historien. GK tog nogle fotos, som måske kommer ind på hjemmesiden..

Der var lidt ændring til programmet. Arbejdsweek-end foreslås flyttet til 14-15. okt., da Råbjerghytten allerede er udlejet  7-8. okt. men skal vi male, må vi arrangere  noget i august.  

Der efterspørges en frivillig tovholder til kanoturen på Storåen, fra syd for Ikast/herning til Ørre, hvor der er en flot overnatningsplads, som ikke sejlende kan køre til og deltage i aftenhygge.. 

Til gruppeformanden sender jeg, en kort oversigt, udarbejdet efter grupperådsmødet, så gruppen allerede nu kan spore ind på, hvordan det foreslåede tema tilrettelægges. 

Gildehilsen
Knud

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *